Vlastní

Jak zabalit balík, aby obsah dorazil k zákazníkovi v pořádku?

Zkušení e-shopáři vědí, že na zabalení zásilky záleží mnohem více, než si leckdo dokáže připustit. Velké množství poškozeného zboží nedělá dobrý dojem, stojí prodejce zbytečné peníze a spoustu drahocenného času. Pokud s provozováním e-shopu teprve začínáte, budou se vám hodit následující tipy. Na co si dát pozor při balení zásilek, jsme se zeptali profesionálů z Balík Servisu.

Základem je pevná krabice a vhodně zvolená výplň

Pracovníci ze zásilkové služby Balík Servis uvedli, že naprostou samozřejmostí by měla být pevná krabice. V praxi se používají lepenkové krabice s různými počty vrstev. Logicky platí, že těžší zboží vyžaduje obal z více vrstev než lehčí věci.

readymadespol.cz_balikservis_cz_01

Obsah krabice by se neměl hýbat, což zajistí vystýlka v podobě bublinkové folie, polystyrenových kuliček či papírové výplně.

V praxi samozřejmě záleží také na tom, jak se k zásilkám chovají zaměstnanci zvoleného dopravce. Budete-li nuceni řešit až podezřele mnoho poškozených balíků, které byly správně zabaleny, pak je na čase, abyste zvážili změnu dopravce. Přeprava zásilek s Balík Servis je cenově dostupná, pohodlná a maximálně spolehlivá.

S Balík Servisem nepředstavuje žádný problém ani přeprava velkých zásilek. Maximální rozměry kusových zásilek činí 2×2×3 m a hmotnost zboží na paletách 700 kg.

pallet with cardboard boxes

Pozor na elektroniku a sklo

Problém může nastat v případě, kdy podceníte charakter některého zboží. K nejčastějším chybám patří zasílání elektroniky v krabicích s výstelkou z běžných polystyrenových kuliček. Správně by měla být výplň antistatická, aby nedošlo k nežádoucímu elektrostatickému výboji a poškození zboží.

Vhodným obalem pro přepravu skla jsou speciální polystyrenová pouzdra. E-shopáři tento typ obalu hodnotí jako nejspolehlivější.

Datum: 27.4.2017 | Rubrika: Vlastní

O webu

Uvažujete-li o založení společnosti, určitě zvažte také možnost zakoupení předem založené společnosti, tzv. ready made společnosti. Jejich hlavní výhodou je to, že se nemusíte zabývat potřebnými administrativními úkony. To za vás provede společnost, která se zabývá prodejem těchto společností. Naše webové stránky, jež jsou věnovány ready made společnostem, vám poskytnou informace o tom, co jsou vlastně předem založené společnosti, jak se dají zakoupit nebo něco málo o jejich vývoji. Odpovědi na vaše otázky naleznete právě ZDE!