Vlastní

3 základní kroky pro vylepšení firemní akce

Veškeré druhy konferencí a firemních akcí lze uspořádat podle tradičního vzorce s jistotou, že připravovanou akci organizujeme správně. Pak ale existují ještě speciální postupy, kdy námi organizovanou akci ještě vylepšíme a můžeme tak zvýšit její úspěšnost, produktivitu a navíc dát posluchačům pocit, že nepřišli zbytečně.

Škola hrou, firemní akce zábavou

Kdokoliv se zúčastní firemní akce, očekává tradiční vzorec uspořádání a tedy nevýslovnou nudu, kterou si lidé zpestřují poslechem hudby nebo surfováním po internetu na mobilním telefonu. Jejich pozornost je pak nulová a ztrácíte tak potencionální zákazníky i možnost zaujmout je natolik, aby na nějakou další vámi organizovanou akci přišli. Pokud se rozhodnete pro nezapomenutelné pořádání konference, pojměte svoje výklady a přednášky zábavnou formou. Využijte všechny dostupné prostředky, aby se lidé nenudili a aby jejich mysl byla neustále stimulována novými vjemy. Inspiraci na programy, které pomáhají tvořit originální prezentace, nejdete zde.

readymadespol.cz_hotelbelvedereprague_cz_01

Technicky vyspělá základna v moderním prostředí

Moderně vybavené konferenční místnosti vzbuzují u posluchačů mnohem větší důvěru a mohou vám navíc usnadnit práci při snaze zaujmout přítomné klienty. Při hledání vhodných prostor se proto vždy předběžně informujte na poskytované technické vybavení, protože bez promítačky, popisovatelných tabulí a dalších multimediálních pomocníků bude vaše konference zbytečně fádní a nezáživná. Samotné prostory by pak měly být dostatečně prostorné, ale zase ne příliš prázdné a rozlehlé. Konferenční sál v Praze pojme velké množství lidí bez zbytečného tísnění.

readymadespol.cz_hotelbelvedereprague_cz_02

Dárky a občerstvení za odměnu posluchačům

Ať už se vám konference vydaří či nikoliv, nikdy nezapomínejte na pozornost pro účastníky, které si tak můžete získat i pro příště. Občerstvení je v hotelu Praha Belvedere základem, které by na žádné firemní akci nemělo scházet. Velmi atraktivní jsou potravinové rauty, ale například káva a nealkoholické nápoje by měly být neomezeně k dispozici po celou dobu pořádání akce. Svoji oblibu u posluchačů můžete zvýšit i drobným dárkem na rozloučenou.

Datum: 23.8.2017 | Rubrika: Vlastní

O webu

Uvažujete-li o založení společnosti, určitě zvažte také možnost zakoupení předem založené společnosti, tzv. ready made společnosti. Jejich hlavní výhodou je to, že se nemusíte zabývat potřebnými administrativními úkony. To za vás provede společnost, která se zabývá prodejem těchto společností. Naše webové stránky, jež jsou věnovány ready made společnostem, vám poskytnou informace o tom, co jsou vlastně předem založené společnosti, jak se dají zakoupit nebo něco málo o jejich vývoji. Odpovědi na vaše otázky naleznete právě ZDE!